Vučić sutra u 15:00 na Fejsbuku odgovara na pitanja građana, pitanja uveliko stižu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovaraće sutra od 15 časova, na pitanja građana koja su pristigla u sanduče zvaničnog Fejsbuk naloga Budućnost Srbije – Aleksandar Vučić.

Nakon objave od 2. februara već je do objavljivanja ove vesti ispod objave bilo 370 komentara, a među njima, već i postavljena pitanja, uprkos instrukciji da se pitanja šalju u sanduče. Čitava serija pitanja je o tzv. krađi beba, industriji u Boru, i pregršt zahteva za rešavanjem pojedinačnih problema, uglavnom u vezi sa zaposlenjem.

Neka od poslednje objavljenih pitanja i komentara:

„Svaka čast, i pored svih obaveza, on ima vremena da odgovara narodu pojedinačno“.

„Želja mi je dragi predsedniče da vas još jednom vidim, stisnem ruku i zagrlim, kao što je to bilo pre četiri g. u Kovačici“.

„Predsednik je stvarno neumoran,treba ga proglasiti za doživotnog predsednika“.

„Mnogo mladih ljudi je otišlo i ostavilo sitnu nejač ne bi li nešto u stranim zemljama zaradili za njih… Pitanje kad ćete vi otići a Srbiju ostavite Srbima“.

„Budućnost Srbije – Aleksandar Vučić može direktno na live? Ako se šalje u inbox.. Je l’ to znači da će pogodna pitanja biti izabrana?“

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.