Vučić: Do Brnjaka i Zubinog Potoka imaćete potpuno novi put

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, obišao je danas radove na rekonstrukciji puta Novi Pazar-Tutin koji bi trebalo da bude završen do juna meseca naredne godine. Ujedno je najavio radove na rekonstrukciji puta koji vodi ka prelazu Brnjak, odnosno ka Zubinom Potoku.

Govoreći o rekonstrukciji puta od Tutina ka Mehovom kršu, predsednik Srbije je ranije jutros kazao da bi trebalo da se rekonstruiše i put koji vodi dalje ka Brnjaku, tj. Zubinom Potoku.

„Do Brnjaka je desetak kilometara, pa zašto onda ne vežeš to i ka Zubinom Potoku. Hoću da i oni nešto dobiju, da vide ljudi da neko brine o njima, da neko nešto napravi“, kazao je Vučić.

Predsednik Srbije je potom, u nastavku posete Raškom okrugu govorio detaljnije o budućim infrastrukturnim radovima.

Upitan da li će put koji vodi ka Brnjaku biti rekonstruisan u deonici gde je to neophodno, kazao je da je već danas „zadao taj zadatak“

„To je, ako se ne varam, nekih deset kilometara od Mehovog krša. Kao što radimo ceo put od Pazara, preko Ribarića do Mehovog krša, kao što radimo sa druge strane brda – Novi Pazar – Tutin, ovih 22 kilometara, rekao bih, ostaje tih 10 kilometara. Dali smo već nalog da u potpunosti budu presvučeni novim asfaltom, tako da ćete do Brnjaka, do Zubinog Potoka, imati potpuno novi put“, poručio je Vučić.

Predsednik Srbije je ujedno kazao da ga u Prištini krive za nestašicu struje, tj. da je Priština „lako pronašla krivca“.

„Na to sam navikao“, poručio je.

Na pitanje novinara o tome koji je plan opozicije u Srbiji povodom rešavanja kosovskog pitanja, Vučić kaže da plan postoji.

„Taj plan je kako što streljati, kako ubiti, utopiti Aleksandra Vučića, suditi svima oko njega, to im je glavni plan za KiM i sve drugo“, tvrdi Vučić.

Predsednik nema problem sa tim da ga kritikuju „za šta stignu i kako stignu“, jer, kako kaže, rezultat i rad uvek pobeđuju.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.