"Vidovdan 2" pobednik Vidovdanskog odbojkaškog turnira za omladinke

Nakon dvodnevnog sportskog nadmetanja i niza utakmica, u nedelju je u Donjoj Gušterici i Gračanici završen četvrti odbojkaški Vidovdanski turnir za omladinke. Prvak turnira je domaća ekipa "Vidovdan 2". Mlade odbojkašice posebno je iznenadio dolazak potpredsednika Odbojkaškog saveza Srbije i nekadašnjeg odbojkaša reprezentacije Srbije, Ivana Miljkovića. 

Na turniru je učestvovalo osam ekipa iz centralne Srbije i sa Kosova i Metohije, a turnir je otvorio prvi potpredsednik OSS-a, Ivan Miljković. Prisustvovao je i generalni sekretar Odbojkaškog saveza Beograda, Igor Miljković.

Oni su, nakon otvaranja turnira, posetili opštinu Gračanica, a Miljković je razgovarao i sa lokalnim zvaničnicima i odbojkaškim radnicima.

Sa druge strane, kao najuspešnija na turniru, pokazala se ekipa "Vidovdan 2" iz Donje Gušterice. Na drugom mestu našao se tim sa Severa KiM-a – "Kosovska Mitrovica" iz istoimenog grada, dok se na trećem mestu našla "Panda" iz Vranja. Za njima slede – "Brezovica" iz Štrpca, "Sokolica" iz Zvečana, "Vidovdan 1" iz Donje Gušterice, "Gračanica" iz Gračanice i "Radan" iz Lebana.

Tokom drugog dana turnira, održana je i revijalna utakmica između timova sastavljenih od trenera svih ekipa. Upravo nakon ove utakmice, usledilo je uručivanje medalja i zatvaranje turnira.

Organizator turnira je odbojkaški klub "Vidovdan" iz Donje Gušterice.

Comments

comments



Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.