Via Ferata Berim – vaučeri za ljubitelje stena po promotivnoj ceni

berim ferataKoSev
FOTO: KoSSev

Via Ferata Berim iz godine u godinu upotpunjuje svoju bogatu ponudu za ljubitelje stena, adrenalina i prelepog pogleda. Na red je došla izgradnja Planinarskog doma, usled čega organizatori nude promotivnu cenu za sve one koji žele da se oprobaju i popnu do vrha.

U toku je izgradnja Planinarskog doma Berim u blizini polazne tačke na Via Ferati.

Organizacija Outdoor In, ima u planu da radove privede kraju ove godine, a pre nego što ovaj kraj prekrije snežni pokrivač.

Kako su se susreli sa nedostatkom sredstava za nastavak radova, a s ciljem prikupljanja istih, pokrenuli su akciju prodaje vaučera po promotivnoj ceni.

„S ciljem prikupljanja sredstava za završetak radova, objavljujemo prodaju vaučera za Via Feratu Berim po promotivnoj ceni od 40 evra. Vaučere možete koristiti za sebe ili pokloniti nekome za rođendan, svadbu, diplomiranje ili neku drugu prigodu“, poručuju iz Outdoor In-a.

Iz ove organizacije pozvali su sve koji su u mogućnosti da im se jave i pomognu s ciljem izgradnje planinarskog doma.

Na Severu Kosova se nalaze mesta koja svakako zalužuju pažnju, jedno od njih je upravo Berim, odakle se pruža pogled na najlepše delove Ibarskog Kolašina.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.