Uhapšena dva lica iz Novog Pazara osumnjičena za niz krađa na Severu Kosova

Kosovska policija hapšenje Srba u Gnjila nu KBS
Kosovska policija hapšenje

Pripadnici Kosovske policije, regionalne jedinice Sever, uhapsili su danas u poslepodnevnim časovima dva lica iz Novog Pazara osumnjičena za niz krivičnih dela izvršenih na više lokacija na Severu, saopštio je za KoSSev, portparol Kosovske policije za region Sever, poručnik Branislav Radović.

Na području Severa koji pokriva Regionalna direkcija Kosovske policije Mitrovica Sever u proteklom periodu dogodilo se više krivičnih dela – krađa i teških krađa, kazao je portparol Radović.

U sklopu istraga koje su se sprovodile, kako je naveo, vršila se potraga za vozilom koje se pojavljivalo na više lokacija na čitavoj teritoriji Severa Kosova – Folksfagen Golf 3, crvene boje, čačanskih registarskih tablica.

Danas, u poslepodnevnim časovima, policijska patrola pronašla je ovo vozilo na parkingu u blizini crkve u Leposaviću. U neposrednoj blizi vozila zatečena su dva lica, koja su legitimisana.

H.F. (1974) i L.R (1982), obojica iz Novog Pazara, privedeni su u policijsku stanicu, gde je detaljnim pregledom vozila pronađena crna torbica, sa ličnim dokumentima i platnim karticama u vlasništvu J.V. iz Grabovca (opština Zvečan), jednog od oštećenih u nizu krivičnih dela koja su se dešavala u prethodnom periodu, objasnio je Radović.

Nakon policijske obrade u stanici u Leposaviću osumnjičena lica preuzeće policijska stanica u Zvečanu, a Radović navodi da se istraga ovih slučajeva nastavlja.

Juče su pripadnici Kosovske policije, region Sever takođe sproveli akciju rasvetljavanja nekoliko razbojništva i krađa, na teritoriji opštine Severna Mitrovica i Zvečan što je rezultiralo hapšenjem tri osobe. Više o tome čitajte u:

Region Sever sproveo akciju rasvetljavanja nekoliko razbojništva i krađa: Uhapšene tri osobe

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.