Ubijena žena u Kosovu Polju, uhapšena njena sestra

Hapšenje

U naselju Vragolija u opštini Kosovo Polje danas se dogodilo ubistvo. Slučaj, na početku označen kao sumnjiva smrt, prekvalifikovan je u teško ubistvo, nakon što se posumnjalo da bi ubica mogla da bude sestra preminule.

Kosovska policija izvestila je danas da je slučaj registrovan oko 12.00, te da su odmah izašli na lice mesta.

Na teren je izašla i hitna pomoć koja je utvrdila smrt 33-godišnje žene.

Prištinski mediji javili su potom, pozivajući se na svoje izvore unutar policije, da je ubistvo izvršila tri godine mlađa sestra preminule tako što ju je ugušila jastukom.

Takođe su pisali da su obe sestre menatalno nestabilne, kao i ostali članovi porodice.

U kasnim popodnevnim satima oglasilo se i Osnovno tužilaštvo u Prištini koje je potvrdilo da je sestra preminule osobe uhapšena.

„Prema prvim sumnjama u vezi sa ovim događajem, sumnja se da je žrtvu lišila života njena sestra koja je po nalogu pritvorskog tužioca upućena u pritvor i protiv nje će u zakonskom roku biti preduzete potrebne mere. Beživotno telo je poslato na Institut za sudsku medicinu u Prištini“, naveli su iz tužilaštva, prenosi Gazeta Express.

Krivično delo je potom prekvalifikovano u „teško ubistvo“.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.