Ubijena devojka, povređen muškarac u Kos. Mitrovici

Kako prenosi televizija "Most", u ulici Čika Jovinoj (zgrada salona nameštaja "Nina") u Severnoj Kosovskoj Mitrovici, večeras je ubijena devojka stara oko 25 godina, a muškarac 1990. godište je povređen i prebačen u Zdravstveni centar u Severnoj Kosovskoj Mitrovici. Pretpostavlja se da je devojka ubijena nožem.

Radio Kontakt Plus je preneo izjavu regionalnog šefa operative KP za Sever Kosova, Željka Bojića da su večeras, u 20:40 časova, policijski službenici uz asistenciju vatraogasaca, nakon dojave nasilno ušli u stan u ulici Drvarskoj u Severnoj Kosovkoj Mitrovici i da su tamo zatekli muškarca sa ubodnim ranama u predelu vrata i devojku koja nije davala znakove života. 

"Policijske jedinice nalaze se na licu mesta i to je ono što za sada možemo da kažemo u vezi sa ovim slučajem," kazao je Bojić za Radio Kontakt Plus, ne mogavši da navede mogući motiv za ubistvo.

Na licu mesta nalazi se i istražna jedinica iz Prištine koja vrši uviđaj, i za sada nije poznato više detalja o ovom incidentu, prenela je televizija "Most" i navela navode komšija da osim što se se mladi par doselio pre dvadesetak dana, ne znaju ništa više o ovom paru i nisu čuli nikakvu svađu. 

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.