Tužilaštvo potvrdilo: Troje uhapšeno u vezi sa trostrukim ubistvom u Glođanu


Izvor:Kallxo(Tekst je izvorno preveden sa albanskog)

Glavni tužilac Osnovnog tužilaštva u Peći Agim Kurmehaj izneo je nove detalje u vezi sa hapšenjima koja su se desila nakon ubistva 26. novembra u selu Glođane u opštini Dečane.

Kallxo je javio da su uhapšene tri osobe za koje se sumnja da su u vezi sa ovim slučajem, i podseća da je pre nekoliko dana izvršeno nekoliko racija na pojedinim lokacijama u vezi sa ovim događajem.

Glavni tužilac Osnovnog tužilaštva u Peći, Agim Kurmehaj je rekao da je „troje osumnjičenih uhapšeno za ubistvo koje se dogodilo pre nekoliko dana u Glođanu“.

Prema Kurmehajevim rečima, do hapšenja je došlo nakon intenzivnih istraga.

„Nakon ubistva smo započeli intenzivnu istragu, nakon intenzivnog rada, odlukom tužioca u predmetu, uhapšene su tri osobe zbog sumnje da su počinile teško ubistvo. Tužilac ovog slučaja je odredio i doneo rešenje o zadržavanju od 48 sati“, rekao je dalje Kurmehaj.

On je dodao da ne mogu da iznose više detalja o slučaju zbog ozbiljnog incidenta. Glavni tužilac Peći Agim Kurmehaj rekao je da zbog osetljivosti slučaja neće prihvatiti pitanja novinara.

Mediji u Prištini: Uhapšeni svi iz Glođana, motiv osveta zbog samoubistva devojkePreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.