Tuča na mitrovičkom šetalištu, četiri osobe privedene na ispitivanje, jedna povređena

Tuča na šetalištu
FOTO: KoSSev

U blizini jednog od kafića na mitrovičkom šetalištu večeras je izbila tuča u kojoj je učestvovalo više mlađih osoba, potvrdio je za KoSSev zamenik komandira Kosovske policije za region Sever, Besim Hoti.

Pripadnici Kosovske policije, stacionirani u blizini kružnog toka, uputili su se odmah zatim ka licu mesta kako bi pokušali da smire situaciju, dok im je potom u pomoć pristigla Interventna jedinica regiona Sever.

Deo grupe mladića koji su se sukobili, međutim, pobegao je sa lica mesta – u pravcu centra grada, dok se potom više policajaca uputilo ka njima.

Kako je Hoti potvrdio za KoSSev, u tuči je povređena jedna osoba kojoj će biti ukazana medicinska pomoć, dok su četiri osobe privedene na ispitivanje.

Hoti navodi da sada sledi prikupljanje informacija, snimaka i ostalih dokaza kako bi se došlo do identiteta svih uključenih u tuči, slučaj se dalje istražuje.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.