Trajković: Izjava Vučića o meni kao što su bile o Oliveru

"Jako poštujem izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, s obzirom na njegovu poziciju i mogućnosti da sazna koju podršku u narodu imam ja, i da ona iznosi 0,0001 odsto" – rekla je srpska liderka sa KiM-a i profesor Medicinskog fakulteta u Kosovskoj Mitrovici, dr Rada Trajković,  napominjući da su takve izjave davane i o podršci Oliveru Ivanoviću, javlja FoNet, prenosi N1.

"Na žalost, realnost je da od takve podrške do Aleje velikana na Novom groblju je mali put," ocenila je ona, prenosi FoNet, reagujući na intervju Vučića u današnjim Novostima. 

"A narod, koji se okupio na ispraćaju ubijenog gospodina Olivera Ivanovića, koji je na isti način bio okarakterisan kao čovek bez političke podrške, je potvrdio koliko je on bio značajan za sve nas nas, Srbe na Kosovu i Metohiji," ukazala je Trajković za ovu agenciju.

Podsetimo, Predsednik Srbije je, odgovarajući na pitanje Novosti kako je lično doživeo to što su pojedini opozicioni prvaci u Beogradu i na KiM vas i SNS praktično optužili za ubistvo Olivera Ivanovića – upitao ko ga napada i, između ostalog, naveo:

"Rada Trajković koja predstavlja 0,0001 odsto Srba na KiM? Takvi mnogo vole neke strane kancelarije, ali džaba kada ih narod ne voli. Ili Dragan Đilas – čovek koji organizuje emisije Teleton ne bi li se u svakoj od njih pojavio i izigravao najvećeg humanitarca, pri čemu se on sve više bogatio, a narod bivao sve siromašniji."

Detaljnije u vesti: Vučić o poseti KiM-u: Najstrašnije kad kažu da je to politička Zadruga ili Veliki brat, nije mi bilo lako


Pročitajte još: 

Državničke poruke iz Banjske, vašar i rijaliti u Lapljem Selu

Tražim slobodu za Srbe: Da živimo i slobodno govorimo. Oliver je za nas veliko ime


 Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.