'Topli' doček AAK-a, ujedinio političke partije Kosova (FOTO/VIDEO)

Izvor: Zeri (Tekst je izvorno preveden sa albanskog)

Na ceremoniji obeležavanja 18. godišnjice Alijanse za budućnost Kosova prisustvovali su brojni zvaničnici političkih partija u zemlji, prenosi Zeri.

Član Nezavisne parlamentarne grupe u Skupštini Kosova, Visar Imeri, učestvovao je zajedno sa poslanicom GDP-a, Šćipe Pantinom i Fatonom Topalijem, dok je nekadašnji predsednik Samoopredeljenja stajao pored bivšeg gradonačelnika Srbice, Samija Ljuštakua i zamenika premijera, Dardana Gašija.

Na poziv za obeležavanje 18. godišnjice AAK-a odgovorili su i predsednik Demokratske partije Kosova, Kadri Veselji, ministar zdravstva, Uran Ismailji, kao i poslanica Ganimete Musljiu.

Takođe, prisustvovali su i predsednik NISME, Fatmir Ljimaj i drugi poslanici iz ovog političkog subjekta.

Ovom događaju pridružili su se i poslanici iz redova Srpske liste, koji su, prema fotografijama do kojih je došao Zeri, viđeni kako uživaju na ovom događaju.

Međutim, nisu sve stranke pozitivno prihvatile poziv AAK da budu deo ove proslave.

Zvaničnici Demokratskog saveza Kosova i pokreta Samoopredeljenje nisu bili prisutni na ovom događaju.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.