Švajcarska tragala za skupocenim Mercedesom, pronađen u blizini KBC u K.Mitrovici

FOTO: Kosovska policija

U saradnji Kosovske policije i vlasti Švajcarske, u severnom delu Kosovske Mitrovice pronađen je i zaplenjen automobil marke Mercedes u vrednosti od preko 100.000 evra, potvrdili su iz KP.

Policija je u okviru međunarodne saradnje dobila informaciju od organa Švajcarske federalne policije u vezi sa sumnjom da se na teritoriji Kosova nalazi automobil marke Mercedes, za kojim tragaju vlasti ove zemlje.

Policijski službenici regiona Mitrovica Sever, juče su ovo vozilo pronašli i zaplenili.

Na osnovu fotografija koje je objavila Kosovska policija – centralna direkcija u Prištini, vidi se da je automobil pronađen u ulici Anri Dinana – koja vodi ka KBC Kosovska Mitrovica, što nam je potvrđeno i iz KP na Severu.

Zamenik komandira, Veton Eljšani, kazao je da je automobil ukraden u Švajcarskoj, a da je, kada je zaustavljen, imao kosovske registarske tablice „02“ – region Mitrovica.

Naznačio je da je vozilom upravljala osoba albanske nacionalnosti.

Kaže da je istraga u toku, a da će vozilo najverovatnije biti transportovano za Švajcarsku.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.