Sutra MMA seminar u Lešku: Učestvuje Dragutin Milošević Beli

Ukoliko želite da pogledate kako se mešovitim borilačkim veštinama (MMA) bave profesionalci – prilika za to je sutrašnji seminar ovih borilačkih veština u Lešku, na kojem će učestvovati i proslavljeni srpski MMA borac – Dragutin Milošević Beli.

Seminar će se održati u osnovnoj školi "Stana Bačanin" u Lešku, od 13 do 16:30, a svi koji žele da učestvuju u obavezi su da ponesu opremu – majicu, trenerku i patike.

Beli je jedan od srpskih renomiranih MMA boraca. U prethodnim godinama beležio je niz pobeda, a za gledaoce bio je posebno interensantan, jer je pobeđivao i znatno mlađe suparnike, te će tako svi koji budu učestvovali na seminaru sigurno imati prilike da vide i nauče kako se MMA tehnike najbolje rade.


Seminar se održava pod pokroviteljstvom MMA udruženja "Mantis" iz Zvečana, a detaljnije informacije o sutrašnjem seminaru možete dobiti na brojeve telefona – 0652109855, 0640724031 i 066473379. 

Mantisovi MMA borci su beležili dobre uspehe u prethodnim godinama – na prošlogodišnjem Državnom prvenstvu Srbije osvojili su treće i četvrto mesto, dva druga mesta na "Fight gimes 5" u Vrbasu i dva druga mesta, septembra 2015, na jednom od takmičenja u Beogradu, dok je treće mesto na Državnom prvenstvu, takođe, prošle godine, ispred ovog kluba, osvojio je Mitrovčanin Aleksandar Vukosavljević. Mantisovci se trenutno pripremaju za Državno MMA prvenstvo koje se održava 29. maja u Šumicama. 


 

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.