Severna Mitrovica: Specijalizovana policijska jedinica uklonila neeksplodiranu ručnu bombu

U ulici "Drvarska", danas nešto posle 11 časova, pronađena je ručna bomba, koju je specijalizovana ekipa kosovske policije i uklonila posle dvočasovne akcije. Eksplozivna naprava biće naknadno uništena, potvrdio je šef operative Kosovske policije za Sever Kosova, Željko Bojić.

13:40 – "Danas oko 11:10, u ulici "Drvarska", pronađena je eksplozivna naprava. Policijske jedinice su odmah izašle na teren kako bi obezbedile mesto i nakon izvršene istrage, utvrđeno je da se radi o ručnoj bombi. Kontaktirane su kolege iz specijalizovane jedinice za uklanjanje eksplozivnih naprava koje su preuzele eksplozivnu napravu radi uništenja.

12:35 – Policija još uvek na terenu

Ekipa kosovske policije je još uvek na terenu, potvrdio je Željko Bojić. On je dodao da će uskoro biti dostupno više detalja.

11:22 –  U centru Mitrovice pronađena neeksplodirana eksplozivna naprava; policija na licu mesta
 
Iza Tombole (nekadašnja kafana "Polet") pronađena je neeksplodirana eksplozivna naprava, potvrdio je za KoSSev šef operative Kosovske policije za Sever, Željko Bojić. 
 
"Ekipa Kosovske policije je upravo izašla na teren. U ovom trenutku ne znamo o kakvoj eksplozivnoj napravi se radi. Pretpostavljamo da je u pitanju stara bomba. Uskoro ćemo imati više detalja," rekao je Bojić za naš portal. 

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.