Severna Mitrovica: Noćas opljačkana tri mladića

Noćas posle ponoći tri nepoznata lica u ulici Lole Ribara napala su tri muškarca i preteći im, opljačkala ih, otevši im dva mobilna telefona, ručni sat u vrednosti od 50 evra i 500 dinara, saopšteno je iz Kosovske policije. Kosovski mediji prenose da se pljačka dogodila u blizini Tehničke škole, a da su opljačkani M.D., B.S. i M.P. svi starosti 22 godine. 

"Tri kosovska Srbina – muške žrtve, obavestili su policiju da su ih tri nepoznata lica, pod pretnjom jakim sredstvima opljačkala, otevši im dva mobilna telefona, ručni sat u vrednosti od 50 evra i 500 dinara u gotovini. Povređenih nema, dok je slučaj pod istragom," navodi se u dvadesetčetvoročasovnom izveštaju Kosovske policije u kojem je navedeno da se sve odigralo noćas u 00.22.

Krajem prošle godine su takođe registrovana četiri slučaja pljačke mladih, a u blizini kruga studentskih domova. Tada su rasvetljena dva slučaja, privedeno je osam lica, od kojih je troje priznalo izvršenje krivičnog dela, dok se za još dva osumnjičena lica tragalo. Neki od osumnjičenih i privedenih bila su maloletna lica.  Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.