Rukometni savez Srbije donirao opremu i lopte rukometnim klubovima na Severu

Foto: RK Mokra Gora

Seniorima rukometnih klubova „Trepča“ i „Mokra Gora“ sportsku opremu koja se sastoji od garniture dresova, lopti za seniore i mlađe kategorije RK „Mokra Gora“ kao i lepak za lopte, dodelili su generalni sekretar Rukometnog saveza Kosova i Metohije, Siniša Lazić i predsednik Sportskog saveza KiM, Goran Kovač.

Pored ove pomoći Rukometni savez KiM od Rukometnog saveza Srbije dobio je novčana sredstva za razvoj rukometa, koja će kako je naveo Lazić biti utrošena na razvoj mlađih kategorija u RK „Štrpce“, RK „Mokra Gora“, RK „Trepča“ i drugim sredinama kao što su Sočanica i Zvečan.

„Nadamo se i da će u budućnosti u nekoj sredini na centralnom Kosovu krenuti sa radom mlađih kategorija“, dodao je Lazić.

Zahvaljujući ovoj donaciji Sportskog saveza Srbije, saradnja Rukometnog saveza Kosova i Metohije (RSKiM) i klubova biće još veća, ocenili su iz RK „Mokra Gora“.

Predsednik RK „Mokra Gora“ Miloš Vlašković zahvalio se u ime igrača regionalnom savezu kao i čelnicima Rukometnog saveza Srbije na čelu sa Milenom Delić.

Podsetimo, Sportski savez Srbije (SSS) je pre nedelju dana dodelio pomoć u vidu sportske opreme Sportskom savezu Kosova i Metohije (SSKiM) koja je namenjena klubovima na ovom prostoru . Više o tome pročitajte u:

Sportski savez Srbije poslao pomoć klubovima na KiMPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.