Rudar u Baljevcu pobedio „Sport Club 99“

Uoči praznika, ipak je radno za male fudbalere. Fudbalski klub „Rudar“ danas je u 21. kolu Prve pionirske lige Zapadne Srbije pobedio u Baljevcu.

Usled toga što kosovske vlasti ne priznaju to da se lige Srbije igraju na Kosovu, već nekoliko godina klubovi sa Severa, kao ‘domaći’ teren koriste stadione i hale s druge strane Jarinja, te je upravo Baljevac za Mitrovčane bio danas domaći teren.

Rudar je na njemu sa 2:1 savladao „Sport Club 99“ iz Novog Pazara sa 2:1, koji je inače prvi na tabeli. Strelac oba gola je Tasić Andrija, a iz kluba takođe ističu da su svi pioniri pokazali dobru uigranost.

Deca su bila prekrasna pa im ova tri boda dođu kao najlepši poklon pred praznik

„Iako oslabljeni neigranjem 6 standardnih igrača, naš klub je zaista pokazao svoj karakter. Dokazali su da se u klubu računa na svih 49 pionira i da su svi podjednako dobri, kao i da mogu u svakom trenutku odraditi svoj posao na zavidnom nivou kako to od njih zahteva trener Idrizović. Ova tri boda su došla kao veliki poklon za predstojeći praznik“ – navode iz Rudara za medije.

Suparnicima su se zahvalili na fer i korektnoj igri.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.