Rudar i ove godine osvojio „National cup“ u Crkvinama kod Tutina

FK „Rudar“ iz Kosovske Mitrovice, generacija 2012/2013, osvojio je zlatnu medalju na turniru u Crkvinama pored Tutina.

Tako su ponovili prošlogodišnji uspeh svojih starijih drugova u klubu koji su na istom turniru 2020, takođe osvojili zlato – generacija 2009.

National Cup je okupio 20 ekipa, 250 dece i 40 trenera.

„Turnir je bio sjajan, organizacija dobra, hvala dragom prijatelju što nas poziva svake godine na svoj turnir koji je poseban i ekipe dolaze uglavnom po pozivu, prijateljske ekipe takoreći“, kazao je za KoSSev trener kluba Adis Idrizović.

Fk Rudar je turnir završio na sjajan način sa jednim minimalnim porazom i sa svim ostvarenim pobedama, dodao je.

Rezultatski, Rudar je dobio šest utakmica ukupno, protiv „National NP“ (4:1), „National TT“ (0:2), Niša (5:0), „Sparks/Corever“ (0:3) i Jedinstva sa 0:1. Izgubili su samo od Sparksa golom razlike

Fk Rudar je imao najmlađeg i najboljeg igrača na Turniru – Mišković Marka i Ristić Stefana.

„Ovo je zlatna generacija našeg kluba. Budućnost imaju pred sobom. Svaka čast roditeljima na podršci, upravi kluba, Predsedniku Uljareviću, treneru golmana Draškoviću i trenerima braći Idrizović“, zaključio je Idrizović.

I njihovi vršnjaci iz FK „Kosmet“, iz Leposavića imali su uspešan dan. Vraćaju se sa srebrnim peharom sa drugom takmičenja iz Požege.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.