Radović: U naselju Mali Zvečan teško povređen radnik koji je radio na kanalizacionoj mreži

Ilustracija kosovska policija
Foto: KoSSev, Ilustracija

U naselju Mali Zvečan danas je jedan od radnika zadobio teške telesne povrede tokom izvođenja radova na novoj kanalizacionoj mreži, potvrđeno je za Radio Kosovska Mitrovica iz Kosovske policije.

„Danas u 15 sati i 30 minuta, došlo je do nezgode u naselju Mali Zvečan, prilikom izvođenja radova na novoj kanalizacionoj mreži kada je došlo do zatrpavanja lica u kanalu, muškarca Srbina A. P. (1995) koji je bio angažovan na poslovima izvođača PP ”Rad 028″ vlasnika S.R (1970)“, potvrdio je za ovaj radio portparol Kosovske policije za region Sever, poručnik Branislav Radović.

Prema informacijama sa kojima Radović raspolaže, lice je zadobilo teške telesne povrede, prelom šest rebara i prelom kosti u preponskoj regiji. Prebačen je na odeljenje hirurgije KBC Kosovska Mitrovica, gde je primljen od strane dežurne lekarske ekipe i zadržan na daljem lečenju.

“Slučaj je od strane policije okarakterisan kao izazivanje opšte opasnosti, prijavljen je odmah dežurnom tužiocu. Stavljen je dalje u redovnu proceduru”, rekao je Radović.

Radio Kosovska MitrovicaPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.