Prizren: Odbornik PDK-a gađao flašicom predsedavajućeg SO-a

Odbornik Skupštine opštine Prizren iz redova Demokratske partije Kosova (PDK), Bard Avdaj, gađao je flašicom predsedavajućeg Skupštine, Artana Abrašija. Njegova reakcija je usledila, jer mu nije dao reč u vezi sa obrazovanjem.

Odbornik PDK-a, Bard Avdaj, reagovao je tako što je gađao flašicom u pravcu predsedavajućeg Skupštine opštine, Artana Abrašija, uz obrazloženje da mu nije davao reč kada je direktor obrazovanja Skender Susuri zatražio od Avdaja da se konkretno izjasni o jednom kandidatu za direktora koji nije ispunjavao uslove za imenovanje na mesto direktora.

Avdaj je sa svog mesta rekao da će to uraditi kada mu se bude dala reč, jer je ranije govorio o jednom takvom slučaju u Skupštini. Abraši je u međuvremenu rekao da je deo za raspravu odbornika okončan, a Avdaj je kazao da mu je pomenuto ime.

Nakon toga, šef odborničke grupe PDK-a, Simir Krasnići, reagovao je na ponašanje svog kolege, rekavši da takva reakcija nije u kulturi PDK-a, već Samoopredeljenja.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.