Pritvoren muškarac koji je pretukao ženu u marketu u Prištini

Market tuča prebio ženu
FOTO: Preuzeto sa Gazeta Express

Kosovska policija zabeležila je 24. oktobra slučaj fizičkog napada koji se dogodio u jednom marketu u Prištini. Osumnjičenom je u međuvremenu određen pritvor, dok je u medijima potom i objavljen video snimak ovog događaja.

Muškarac sa Kosova, F. B. napao je u nedelju jednu ženu u marketu u Prištini. Policija je dan kasnije potvrdila da je žrtva zadobila lake telesne povrede.

Iz KP ujedno su naveli da je osumnjičeni muškarac uhapšen, a iz Osnovnog tužilaštva u Prištini danas – da mu je određen 48-časovni pritvor.

„Osnovno tužilaštvo u Prištini, obaveštava javnost da je Opšte odeljenje, rešenjem državnog tužioca, pritvorilo u trajanju od 48 sati lice sa inicijalima F.B, zbog sumnje da je izvršio krivično delo ‘napad’, iz člana 184. Krivičnog zakona Kosova“, navodi se u saopštenju koje prenosi KosovaPress.

Kako navode iz ovog tužilaštva, osumnjičeni je pesnicama napao ženu, i naneo joj telesne povrede, usled čega je povređenoj ukazana medicinska pomoć.

Sinoć se u prištinskim medijima pojavio i snimak ovog događaja.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.