Predstava “Uspavana lepotica” sutra u Prilužju i Štrpcu, prekosutra u Zubinom Potoku

Uspavana lepotica
Foto: Narodno pozorište Priština

Dečija predstava “Uspavana lepotica”, biće odigrana sutra u 12 časova u Prilužju, istog dana u 17 časova i u Štrpcu. Dan kasnije, najmlađa publika imaće priliku da predstavu gleda u Domu kulture „Stari Kolašin“ u Zubinom Potoku u podne.

Predstava daje odgovor na pitanja kako se postaje princeza i na koji način svaka kuća u kojoj vladaju ljubav i sloga može da postane dvorac.

Deca će otkriti i da li sreću treba tražiti u materijalnom bogatstvu ili u svom srcu, poručuju iz prištinskog „Narodnog pozorišta“.

Tekst i režiju za ovu predstavu potpisuje Radmila Knežević, scenografiju Goran Stojčetović, scenski pokret Vera Obradović, kostim Ana Vranješ, a kompoziciju Bojan Stojčetović. Uloge tumače Jelena Orlović, Nikola Đorđevič, Tamara Tomanović , Jasmina Stoiljković, Ivana Kovačević, Milica Mandić i drugi.

Predstava kroz dinamičan ritam sa puno humora, muzike, igre, fantazija, prikazuje osavremenjenu bajku približenu dečijoj svakodnevici.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.