Predstava „Pepeljuga u zemlji čuda“ sutra u Gračanici

Pepeljuga u zemlji čuda
FOTO: Dom kulture „Gračanica“

Pozorišna predstava „Pepeljuga u zemlji čuda“ biće odigrana sutra u Velikoj sali Doma kulture „Gračanica“ sa početkom od 20 časova, saopštili su iz ovog Doma kulture.

Ulaz je slobodan.

Predstava koja je rađena po tekstu Peđe Trajkovića, a u režiji Jelene Đorđević je, kako ističu, zabavna duhovita priča o Pepeljuzi sa jednom cipelicom kojoj je jako dosadno u njenom kraljevstvu.

„Dok ona tako tužno sedi u svom kraljevstvu iznenada se pojavljuje beli zec koji je odvodi u Zemlju čuda.  U toj čudnovatoj zemlji ona se sreće sa likovima iz različitih bajki: Mačak u čizmama, vuka iz tri praseta, vešticu iz Ivice i Marice i princa koji je takođe izgubio svoju bajku. To je predstava u kojoj nema negativnih likova a koja nam poručuje da nikada ne treba da se bojimo, jer sve dok imamo prave prijatelje uz sebe uvek ćemo moći da pronađemo svoju bajku“.

U predstavi igraju Helena Popović, Kalina Popović, Dunja Živić, Ognjen Jovanović, Janja Vujović, Mila Mladenović, Kristina Trajković, Tijana Petrović, Nevena Kitić, Danilo Milovanović, Danilo Milovanović, Tijana Mitić, Helena Inić, Strahinja Stojković i Nemanja Josifović – glumci Amaterskog pozorišta „Janićije Popović“, a koja radi u sklopu Doma kulture „Gračanica“.

„Ako vam se nekad dogodi da izgubite svoju ‘priču, ne brinite…najvažnije je naći prave prijatelje koji će zbog vas, sa vama, proći kroz deset pogrešnih priča, sve dok ne nađete onu pravu“, navodi rediteljka ovog ostvarenja.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.