Policija noćas na Severu uhapsila dvojicu Srba, pronašla im pendrek, čekić, noževe, masku, sprejeve, srpske zastave, ambleme…

FOTO: Kosovska policija

Službenici Kosovske policije uhapsili su noćas dvojicu državljana Srbije nakon što su kod njih pronašli pendrek, maskirnu masku, čekić, noževe, ambleme sa srpskim nacionalnim simbolima, narkotike i ostalo. Policija nije precizirala u kom su tačno mestu oni uhapšeni, ali su naveli da se to dogodilo na Severu.

Ova dvojica muškaraca srpske nacionalnosti nalazila su se u automobilu registrovanom na tablice Republike Slovenije.

Policija ih je zaustavila i u automobilu izvršila pretres.

Tu su pronašli jedan metalni policijski štap (pendrek), maskirnu masku, nekoliko noževa, nekoliko amblema sa nacionalističkim simbolima (4S) i zastavu Srbije, sprejeve za crtanje, metalnu kuglu, čekić, karticu srpskih ratnih veterana i Akademije bezbednosti Srbije.

Osim toga, policija je u automobilu pronašla i narkotičke supstance.

Zbog sumnje da je ono što je policija pronašla korišćeno ili će se koristiti za „nasilna dela“, sve je oduzeto uz sam automobil i mobilne telefone dvojice muškaraca državljana Srbije.

Ujedno, njih dvojica su privedeni i određen im je pritvor do 48 sati.



Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.