Počinje Spust bez granica, uskoro podizanje kampa u Ibarskom Postenju

FOTO: Spust bez granica

Tradicionalno splavarenje Ibrom pod nazivom „Spust bez granica“, počinje za tačno dva sata.

Pripreme su u toku i već u 10.00 časova u rafting kampu u mestu Ibarsko Postenje u Leposaviću, kreće se sa podizanjem kampa i montažom tehničke opreme.

Potom sledi takmičenje u kuvanju ribljih čorbi, igre bez granica u kampu i na bazenu, turnir u basketu, dok je za pola devet uveče planiran koncert uz logorsku vatru, a potom povečerje.

Manifestacija koja ove godine obeležava 19. godišnjicu postojanja, održaće se u dvodnevnom standardnom formatu – 20. i 21. avgusta.

Za 21. planirano je splavarenje od Leposavića do Raške. Već u sedam ujutru učesnici kreću sa pripremama, a u deset na „spust bez granica“.

Završetak splavarenja predviđen je do tri posle podne. Potom sledi ručak, pa koncert pored bazena u Raški.

Ljubitelji reka, završiće dvodnevno druženje u kasnim poslepodnevnim satima, dok je za 18:30 planiran povratak do kampa.

Neposredno pred početak današnjeg druženja, jedan od organizatora, Srboljub Milosavljević poručuje:

„Očekujemo prijatno vreme u Ibarskom Postenju uz logorsku vatru, riblje čorbe, igre bez granica, turnir u basketu i koncert, polako da finiširamo leto i godišnje odmore. Vidimo se“.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.