KM: Počinje ozelenjavanje javnih površina u ulici Kralja Petra Prvog

Foto: Opština Severna Mitrovica

Potpisivanjem Sporazuma o saradnji za sprovođenje projekta “Uređenje otvorenih urbanih i zelenih javnih prostora u ulici Kralja Petra Prvog” ozvaničen je početak ozelenjavanja javnih površina u Kosovskoj Mitrovici.

Gradonačelnik Severne Mitrovice, Milan Radojević, sastao se juče sa glavnim tehničkim savetnikom UN Habitata na Kosovu, Omarom Sidikuom, gde su potpisali ovaj sporazum, saopšteno je na fejsbuk stranici opštine Severna Mitrovica.

Projekat obuhvata četiri javne površine između dva kružna toka u ovoj ulici. Realizacija celokupnog projekta očekuje se do kraja tekuće godine.

“Ovaj projekat je od velikog značaja za naš grad, koji će omogućiti bolje uslove za kvalitetan i aktivan boravak naših građana na otvorenom prostoru. Ovo je još jedna uspešna saradnja sa UN Habitatom, koja će se nastaviti i u budućnosti. Opština će se svakako truditi da i u budućnosti stvori što više zelenih površina”, poručio je Radojević.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.