Pobednička nedelja za mitrovičku kik-bokserku: Zlato i srebro u kik-boksu i boksu

Zlatnu i srebrnu medalju osvojila u nedelji za nama Mitrovčanka i kik-bokserka, Natalija Savić Čupka.

Mitrovčanka se prvo okitila srebrom, oprobavši se u boksu. Medalju je osvojila na Prvenstvu Srbije u ovom sportu, održanom 14. marta, u Valjevu, u kategoriji -66 kg.

"Po mišljenju mnogih boks trenera, naša Čupka je oštećena u ovom meču tako da ćemo tražiti reviziju," navode iz Kik-boks kluba "028".

Tri dana kasnije, 17. marta, Natalija je imala meč na Evropskom kik-boks kupu na Serbian open-u, u Beogradu, gde je osvojila zlatnu medalju. Savladala je protivnicu iz slovačke, u disciplini K-1.

"Natalija se dugo pripremala za ova dva takmičenja i uložila veliki trud i rad. Ovo je za nama, a sada kreće priprema za naredna takmičenja," dodaju iz njenog kluba.

Natalija je sa dve najnovije medalje, nastavila pobednički niz od sredine februara, kada je osvojila bronzanu medalju na Evropskom kupu u kik-boksu u Hrvatskoj.

Prethodno je, sredinom decembra 2017, osvojila najsjajnije odličje na prvenstvu Srbije za kadete i seniore održanom u Kraljevu, a nakon onog na prvenstvu Republike Srbije održanom u Novom Kneževcu, sredinom oktobra. O ovim takmičenjima detaljnije u vestima: 

Natalija Savić bronzana u Hrvatskoj!

Njeni uspesi ne prestaju: Natalija Savić zlatna i na prvenstvu Srbije za kadete i seniore!

Mitrovčanka Natalija Savić zlatna na kik boks prvenstvu Srbije!​

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.