Petković: Gradi se kuća za porodicu Đošić iz Klokota, u ovoj godini još 17 zgrada

Porodica Đošić Klokot
FOTO: RTK2

Porodica Đošić iz Klokota uskoro će dobiti svoji novi dom. Radovi na izgradnji započeti su juče, potvrdio je direktor Kancelarije za KiM, Petar Petković.

„Kao što sam i obećao krajem prošle godine, čestita porodica Đošić iz Klokota dobija novi dom“, poručio je Petković u objavi na Instagramu.

Đošiči – samohrana Majka Vasilija i njena deca, Anastasija i Sergej, za sada žive u jednoj prostoriji, trošne dotrajale kuće, bez osnovnih životnih uslova, kupatila, vode i sa niskim prihodima.

„Uzeli smo zamajac sa počektom građevinske sezone i nećemo stati dok Vasilija i mali Anastasija i Sergej ne budu imali novi dom i uslove za bezbrižnije i sigurnije odrastanje i život“, poručio je danas Petković.

Direktor Kancelarije za KiM najavljuće da će se sa projektima izgradnje stambenih objekata od strane Kancelarije za KiM nastaviti i u ovoj godini.

„Izgradićemo čak 17 novih zgrada sa više od 200 stanova za mlade bračne parove, socijalno ugrožene porodice, jer tako stvaramo uslove za ostanak i opstanak našeg naroda na prostoru Kosova i Metohije!“, dodao je Petković.

Pročitajte još:

Klokot: Obećana kuća želja porodice Đošić

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.