Otvaranje izložbe likovnih radova Nataše Gvozdović Matović i Tamare Pešić sutra u Z.Potoku

Foto: Dom kulture „Stari Kolašin“

Otvaranje izložbe likovnih radova Nataše Gvozdović Matović i Tamare Pešić biće održano sutra u 15 časova u Domu kulture „Stari Kolašin“ u Zubinom Potoku, saopštili su iz ovog Doma kulture.

Izložba je organizovana u okviru likovnog programa Doma kulture „Stari Kolašin“ i biće otvorena do 16. aprila.

Nataša Gvozdović Matović iz Kosovske Mitrovice diplomirala je na prištinskom Fakultetu umetnosti, gde sada radi kao stručni saradnik za užu umetničku oblast Grafički dizajn.

Student je Doktorskih akademskih studija na Univerzitetu umetnosti u Beogradu, na interdisciplinarnim studijama, grupa za digitalnu umetnost. Izlagala je svoje radove na dve samostalne i više grupnih izložbi u zemlji i inostranstvu i učestvovala na nekoliko likovnih kolonija.

Tamara Pešić završila je osnovne akademske i master studije na Fakultetu primenjenih umetnosti u Beogradu na smeru grafički dizajn.

Bavi se leteringom, grafičkim dizajnom i ilustracijom, dobitnica je više nagrada u zemlji i inostranstvu. Trenutno je doktorand na Fakultetu primenjenih umetnosti u Beogradu.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.