Obućina: Vučić od Kurtija dobio autobuse za miting i specijalce za Sever

„U petak je najteže bilo biti kvaka u ‘Bokeljki’, u subotu član SNS-a, pored živog oca predat stricu na starateljstvo. A obe teskobe isključuju Srbe sa Kosova, jer oni su planski svedeni na statiste“, rekla je Jelena Obućina u uvodu Dnevnika televizije Nova.

„Istovremeno, Vučić je od Kurtija dobio autobuse za miting i specijalce za sever. Dok je gubio podršku svojih, zadržao je podršku sila. Implementira Kosovo, što bi rekli mladi – kida. I dok je tako, pretvara se da ga ne brine što kidaju i masovni protesti u prestonici. Od Vučića građani traže da iseče granu na kojoj sedi, i on to zna i zato danas na Instagramu, nevino u belom, opet nudi razgovore. Dakle, sad je najteže opoziciji. Ako pristane na manje od ispunjenja zahteva, ispisaće se iz kolone građana, a put odatle do vina u vili ‘Mir’ brži je od bežanije u petak – pa nek biraju“, zaključila je Obućina.

A kako je TV Nova videla događaje na Severu u prilogu Marka NovičićaPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.