Novogodišnji serijal KoSSeva: Ovo su naši sugrađani

Nasilje, kriminal, teška politička situacija, negativni događaji, urušeno tržište, nezaposlenost, siromaštvo, slabe institucije, odlazak mladih, pritisak, stres, samo su neki od problema koje su čitaoci KoSSeva listali tokom godine koja zamiče za nama. U ovom negativnom nizu, postoje ljudi koji se radom i kreativnošću i pozitivnim delima bore sa svakodnevnim i dugogodišnjim problemima. 

U želji da svojim čitaocima ponudi lepšu, a stvarnu sliku našeg grada, KoSSev je za kraj stare godine i početak nove, pripremio praznični serijal priča "Ovo su naši sugrađani".

Umesto svakodnevnih teških političkih tema, u fokusu pažnje biće obični građani i njihov mikro-prostor koji su izgradili nezavisno od političkih sistema i institucionalne podrške. 

Oni su jedni od nas, stvaraju svoje svetove u kojima može da se radi pošteno, proizvede, ostvari rezultat i da se bude srećan – sa malim, a velikim uspesima.

Prvu priču iz serijala "Ovo su naši sugrađani" objavljujemo sutra. 

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.