Mitrovica: Komedije „dr Feler“ i – „Rocky III made in Hollywood“ otkazane

Vest je ažurirana

11. 15 – U međuvremenu predstave su otkazane, odnosno odložene do daljnjeg, iz, kako je naveo studentski centar „Priština“, opravdanih razloga.

Studentski centar „Priština“ – Кosovska Mitrovica, organizuje izvođenje dve komedije – „dr Feler“ i – „Rocky III made in Hollywood“. Komedije izvodi Dragan Boža Marijanović, glumac Leskovačkog pozorišta.

Iz poznate pozorišne kuhinje glumca Dragana Bože Marjanovića stiže duhovita monodrama o našim naravima i mentalitetu. Кroz prizmu dr Felera, pratimo svojevrsnu vivisekciju društva na šaljiv i satiričan način. Osvrćući se na razne društvene pojave i anomalije koje otvaraju mnoga pitanja, dr Feler pokušava ne samo da jednostrano daje odgovore već i da prisutnu publiku uključi u rešavanje problema. Uz nezaobilazan i krajnje simpatičan dijalekt juga Srbije i ovoga puta možemo očekivati predstavu u kojoj je publika sastavni deo nje i koja će vas sigurno nasmejati do suza.

Ništa manje ne zaostaju ni međunarodni ukusi, gde će Dragan Božo Marijanović servirati treći deo priče o Rokiju, i sve to začiniti urnebesnom komedijom.

Predstave će biti odigrane u prostoriji Studentskog kluba u domu Šestica, u Кosovskoj Mitrovici u terminima:

„Dr Feler“ u ponedeljak, 16. januara 2023. godine sa početkom u 20:00 časova, i „Rocky III made in Hollywood“ u utorak, 17. januara 2023. godine sa početkom u 17:00 časova.

Ulaz je slobodan.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.