Zoran Milojević-Zelja: Nisam uhapšen, poslednji sam koji bi se bavio drogom

FOTO: N1

Rukovodilac MTS D.O.O. Zoran Milojević Zelja nije uhapšen u Beču, kako su pojedini portali javili juče, demantovao je Zoran Milojević Zelja.

Vest da se nalazi na Severu Kosova je za KoSSev u telefonskom razgovoru potvrdio sam Milojević.

On kaže da je vest inicijalno objavio portal „tpknews“ koji navodno, kako je kazao, uređuje lice iz Požege a koje živi u Trstu. Dodao je i da se deo njegove porodice uznemirio kada je netačna vest o njegovom hapšenju doprla do njih sa ovog portala.

„To nije tačno. Ovde sam (Kosovo). Idem na posao. Poslednji sam koji bi se bavio takvim stvarima“, kazao je Milojević.

Vest sa portala „tpknews“ ticala se toga da je „bivši koordinator SNS za braničevski okrug, poznati kosovski batinaš, Zoran Milojević-Zelja, kako nezvanično saznaje njihov dopisnik iz Beča, uhapšen 25. marta u Beču, a kod njega je pronađeno 4kg heroina“.

U ovom tekstu priloženo je i saopštenje bečke policije u kojem međutim, nisu navedeni inicijali uhapšenih.

„Za potrebe posmatranja, identifikovan je stan kao izvor prodaje droge. Tamo je bilo preko tri kilograma heroina, 126g kokaina, novac u kešu i razne supstance za stvaranje zavisnosti, što je zaplenjeno. Dvojica osumnjičenih dilera droge su uhapšeni“, navedeno je na tviteru Bečke policije, čiji je link priložen u vesti tpknews. U dužem saopštenju na sajtu bečke policije, navedeno je da su uhapšeni 30-godišnji poreski službenik, bez državljanstva i 60-godišnji Srbin, osumnjičeni diler, bez inicijala.

Međutim, opozicioni političar Mlađan Đorđević u saopštenju medijima, naveo je da su oni danas zatražili zvaničnu potvrdu bečke policije da je „uhapšeni Z.M., zapravo Zoran Milojević-Zelja, funkcioner SNS“. Milojevića ovaj pokret otužuje za zastrašivanje birača i izgradnju nelegalnog objekta na Pančiću.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.