Ljinda Morina plovi barkom morem u Draču: 'Patriotski' kupaći kostim i pesma

Kontroverzna narodna pevačica sa Kosova, Albanka – Ljinda Morina, sa svojim novim 'performansom' napravila je ove nedelje još jedan 'video hit' na YouTube kanalu. Uz još jednu 'patriotsku pesmu', po čemu je poznata, pažnju je i ovoga puta privukla svojom fizičkom pojavom. Međutim, pojedini kosovski mediji preneli su i vest da se danas u Draču dogodio incident, kada su tri osobe koje su govorile srpski, navodno prišle i želele da se sa Morinom slikaju, a ona odbila "čim je čula srpski", i da je jedna osoba nosila nož.

Stihove o tome kako voli Albaniju i Kosovo jer je Albanka i "kosovarka", Morina peva dok plovi čamcem na moru u Draču, obučena u crveni kupaći kostim sa aplikacijom crnih orlova.

Njen novi nastup, na kojem dominiraju aplikacije crnih orlova, za nepuna dva dana već ima više od 9000 pregleda.

Botapress.info je na svom kanalu takođe postavio sličan video sa Ljindom Morinom, u kojem s mora peva istu pesmu, ali je ona u ovom videu obučena. Međutim, oni u članku pod nazivom "Srbija 'pokušala' da nožem ubije Ljindu Morinu Draču", javljaju da se Morina požalila kako se danas dogodio "neprijatan događaj" koji su izazvali Srbi.

Ljindi, koja je senzacija gde god da se pojavi, piše Botapress, u Draču prilaze mnogi fanovi koji žele da se sa njom slikaju. Međutim, danas joj je prišla osoba koja je govorila srpski i koja je želela da se sa njom fotografiše, što je Morina odbila "čim je čula srpski jezik". Osoba koja je govorila srpski bila je još sa dve ženske osobe koje su takođe pričale srpski i imala je nož kod sebe. Na sreću, skupilo se mnogo Albanaca, i oni su otišli, ispričala je Morina za ovaj medij.

Morinu koja je iz Podujeva, kosovski mediji opisuju kao kontroverznu pevačicu. Ona peva isključivo patriotske pesme u kojima se veliča albanska nacija, pre svega OVK i često koristi tradicionalni instrument cifteliu, a poznata je i po 'ekstravagantnom' i provokativnom oblačenju sa jakim aplikacijama albanskih nacionalnih simbola.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.