Leposavić: Privedena dvojica zbog oštećenja travnjaka na sportskom terenu

Foto: RTV MIR

Policijski službenici kosovske policije u Leposaviću, priveli su dvojicu osumnjičenih, koji su u sredu tokom noći, vozilom uništili travnjak na sportskom terenu u selu Kutnje u toj opštini, saopštila je KP za Sever.

O ovom slučaju javio je prošle nedelje lokalni medij RTV Mir iz Leposavića, navevši da je bahati vozač pomenute noći otključao sportski teren, a potom napravivši više zaokreta automobilom, gumama ostavio tragove koji su oštetili travnjak.

Vozač je, kako je tada naveo ovaj medij, nakon toga uredno zatvorio kapiju i otišao.

Kosovska policija regiona Sever saopštila je danas da su u ovom krivičnom delu, koji je okarakterisan kao „uništenje ili oštećenje imovine“ učestvovala dva lica i to: M.S. (1997) i I.A. (1995).

Policija precizira da su oni oštetili travnjak, tako što su ušli na teren i brzom vožnjom uz šlajfovanje gumama, na više mesta oštetili površinu i pričinili veću materijalnu štetu.

Odlukom dežurnog tužioca, slučaj ide u redovnu proceduru.

Inače, teren u Leposaviću koriste sportisti i stanovnici, kako za sportske aktivnosti, tako i rekreativno.

Vlasništvo je opštine Leposavić, a predat na korišćenje Sportsko turističkoj organizaciji.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.