Leposavić: Priveden zbog vožnje u pijanom stanju; Trojica uhapšena zbog neprijavljivanja na prelazu

Kosovska policija

Vest je ažurirana

Kosovska policija tokom proteklog dana zabeležila je više slučajeva. Vožnja pod dejstvom alkohola i neprijavljivanje na prelazu registrovano je u Leposaviću, u Gračanici dve krađe automobila, a pokušaj krijumčarenja opojne supstance policija je sprečila u Gnjilanu.

Naime, policija je juče u popodnevnim satima, uhapsila muškarca sa Kosova, nakon što je utvrđeno da je upravljao automobilom pod dejstvom alkohola, saopštila je KP.

Odlukom tužioca, privedeni muškarac je ipak pušten, a slučaj ide u redovnu proceduru.

Istog dana u selu Košutica, u opštini Leposavić, privedena su četiri muškarca, jedan kosovski državljanin i trojica državljanina Srbije, zbog izbegavanja prijavljivanja na prelazu.

Po odluci tužioca, osumnjičeni državljanin Kosova je pušten, dok je ostalima određen pritvor.

Potom je u večernjim satima, u opštini Gnjilane, policija tokom patroliranja zaustavila vozilo stranih registarskih oznaka, u kojem su se nalazila dva srpska državljanina.

Prilikom kontrole, u torbi jednog od putnika je pronađena droga, za koju policija sumnja da je švercovana iz Srbije.

Po nalogu tužioca, droga je oduzeta i predata carini, dok su njih dvojica pušteni na slobodu.

Najzad u Gračanici, policiji su prijavljena dva slučaja krađe automobila.

Istraga je, za oba slučaja, u toku.

Iz Kosovske policije su saopštili u međuvremenu da je, nakon detaljne istrage, u Srbici identifikovan i pronađen automobil koji je ukraden u Gračanici.

Na osnovu preduzetih radnji, kao i podataka o vrsti vozila i drugih elemenata u vezi sa ovim slučajem, danas u podne u Srbici je pronađeno ukradeno vozilo marke BMW, naveli su u saopštenju.

Slučaj je dalje prosleđen istražiteljima regionalne direkcije u Prištini.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.