Leposavić: Otvoren javni poziv za dodelu subvencija

Opština Leposavić otvorila je danas javni poziv za dodelu subvencija u oblasti poljoprivrede. Iznos subvencija se kreće od minimalnih 5.000 evra do maksimalnih 10.000 evra ukupno prihvatljivih troškova za realizaciju poljoprivredne delatnosti. Javni poziv traje do 19. oktobra, navodi se u saopštenju iz kabineta gradonačelnika Dragana Jablanovića, dostavljenom medijima.

Pravo na podnošenje zahteva imaju individualni poljoprivredni proizvođači, odnosno registrovana poljoprivredna gazdinstva, ili registrovana udruženja iz oblasti poljoprivrede.

Podnosioci zahteva moraju da koriste propisane formulare, u potpunosti da ih popune, a uz priložena lična dokumenta – kopiju lične karte, sertifikata o registraciji poljoprivrednog gazdinstva, finansijsku projekciju i budžet projekta, odnosno biznis plan. 

Takođe, potrebno je i sufinansiranje – minimalno 10 odsto od ukupne vrednosti dodeljene subvencije do 40 odsto.

Prijave se preuzimaju u kancelariji Agencije za regionalni razvoj, na adresi Vojske Jugoslavije bb. Leposavić (preko puta flotacije).

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.