KP za Sever: Posedovanje narkotika, oštećenje imovine i oružje bez dozvole

Foto: KoSSev

Kosovska policija regiona Sever zabeležila je u svom poslednjem izveštaju tri slučaja – hapšenje zbog narkotika i oštećenje imovine u severnom delu Mitrovice, kao i oružje bez dozvole u opštini Zvečan. 

U prvom slučaju, juče u ranim jutarnjim satima policija je uhapsila muškarca u severnom delu Mitrovice, nakon što je kod njega pronađeno 12,54 grama kokaina.

Po nalogu suda u njegovom stanu u ulici Čika Jovina službenici su potom izvršili pretres, tokom kojeg, kako navode iz KP, nisu pronašli ništa što bi policiji bilo sumnjivo.

Muškarac je potom i pušten na slobodu, što je naložio tužilac.

Istog dana, takođe u severnom delu Mitrovice prijavljeno je da su tri osobe – dva muškarca i žena, nakon međusobne svađe oštetili četiri parkirana automobila, navodi se u izveštaju.

Policija precizira da jedan od njih troje nije učestvovao u oštećenju ovih automobila.

Međutim, svi su privedeni u policijsku stanicu, a potom ubrzo i pušteni.

Najzad, u selu Rudare u opštini Zvečan policija je pre tri dana izvršila pretres u kući muškarca, zbog sumnje da poseduje oružje.

Službenici su tu, kako preciziraju, i pronašli pištolj sa jednim metkom.

I u ovom slučaju, osumnjičeni muškarac za posedovanje oružja bez dozvole, pušten je na slobodu.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.