KP: Više privođenja na Kosovu zbog sumnje na trgovinu narkoticima

Kosovska policija
Foto: KoSSev

Kosovska policija je tokom jučerašnjeg dana izvršila više intervencija zbog sumnje na trgovinu narkoticima. Jednom osumnjičenom u Gnjilanu koji je kod sebe imao 13,9 grama opojnih supstanci, određen je pritvor. 

Policija je juče privela dvojicu muškaraca u južnom delu Mitrovice kod kojih su tokom pretresa pronađene i zaplenjene dve male vrećice i cigareta napunjena opojnim sredstvima i marihuanom težine od 1,99 grama. Osumnjičeni su pušteni na slobodu nakon redovnog razgovora, saopštila je Kosovska policija u izveštaju.

Policija je zbog sumnje na trgovinu narkoticima privela juče posle podne i jednog muškarca u Gnjilanu. Kod osumnjičenog je pronađeno i oduzeto 11 malih kesa sa ukupno 13,9 grama opojnih supstanci. Osumnjičenom je određen pritvor.

I u Peći je sinoć bilo privođenja zbog sumnje posedovanja narkotika. Kod dvojice osumnjičenih je tokom pretrage njihovog vozila pronađena i zaplenjena manja količina marihuane. Odlukom tužioca, osumnjičeni su pušteni na slobodu i slučaj ide u redovnu proceduru.

U Prizrenu je tokom jučerašnjeg dana priveden muškarac kod kojeg je pronađena i zaplenjena plastična kesa sa 0,65 grama marihuane. Osumnjičeni je, nakon saslušanja po nalogu tužioca pušten, navodi se u policijskom izveštaju.

Na Kosovu se juče pored privođenja zbog posedovanja narkotika, dogodila i jedna provalna krađa na Severu Kosova, tokom koje je ukradeno oko dve hiljade evra i zlatan nakit.

Ukradeno dve hiljade evra i zlatan nakit u Banjskoj

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.