KP: Teška krađa u Lapljem Selu ukradeno skoro 7.000 evra

Ilustracija kosovska policija
Foto: KoSSev, Ilustracija

Teška krađa u Lapljem Selu, hapšenje zbog pokušaja pljačke u severnom delu Mitrovice i privođenje zbog „sprečavanja službenog lica u obavljanju dužnosti“ u leposavićkoj opštini, zabeležila je Kosovska policija u svom dnevnom izveštaju.

U Lapljem Selu u opštini Gračanica juče u popodnevnim časovima prijavljena je „teška krađa“.

Naime, muškarac državljanin Srbije prijavio je policiji da su mu nepoznate osobe slomile šoferšajbnu na automobilu i odatle ukrale tašnu, u kojoj je kako navode, bilo 6.800 evra i njegova lična dokumenta.

Nije prijavljeno nijedno hapšenje.

Kosovska policija izvestila je danas u vezi sa slučajem koji se dogodio u nedelju, odnosno pokušajem pljačke u severnom delu Mitrovice, da je u ponedeljak identifikovala muškarca koji je i uhapšen.

On je po nalogu tužioca, poslat u pritvor.

U selu Kijevčiće u opštini Leposavić, juče je priveden muškarac, srpski državljanin, koji se sumnjiči da je svojim automobilom preprečio put službenom policijskom vozilu, dok je patrola tragala za osumnjičenim vozilom.

Po nalogu tužioca, on je pušten nakon pokretanja slučaja.

Slučaj ide redovnom procedurom.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.