KP Sever: Ilegalno posedovanje oružja, krađa i saobraćajna nezgoda

KP policija
Foto: KoSSev

Tri incidenta su se dogodila za poslednjih 24 sta na Severu Kosova, saopštila je Kosovska policija u dvadesetčetvoročasovnom izveštaju. U Zubinom Potoku su privedena tri lica zbog ilegalnog posedovanja oružja, u Severnoj Mitrovici je zabeležen slučaj krađe, a na putu Leposavić-Mitrovica saobraćajna nezgoda.

Kosovska policija privela je juče u ranim popodnevnim satima u mestu Dubočak u opštini Zubin Potok tri Albanca zbog ilegalnog posedovanja oružja.

Tom prilikom pronađene su i oduzete tri lovačke puške, sedam patrona kalibra 16mm i osam kalibra 12 mm.

U saopštenju policije navodi se da se sumnja da su puške i municija bili namenjeni za lov u seoskoj šumi.

Osumnjičeni su nakon razgovora pušteni. Slučaj se dalje istražuje.

Slučaj krađe zabeležen je juče u Severnoj Mitrovici, u večernjim satima, kada su, prema izjavi oštećenog, nepozata lica ušla u njegovu kuću koja se nalazi u ulici Vlade Ćetkovića i ukrala novac.

Policija nije saopštila o kom iznosu je reč, već samo da su u pitanju švajcarski franci.

Slučaj se dalje istražuje.

U poslepodnevnim satima juče se ujedno dogodila saobraćajna nezgoda na putu Leposavić-Mitrovica kada je, prema navodima iz policije, vozač automobila – Srbin, usled neprilagođene vožnje uslovima na putu, izgubio kontrolu nad automobilom i sleteo u kanal.

U saobraćajnoj nezgodi povrede su zadobili osumnjičeni vozač automobila kao i suvozač – Srpkinja, nakon čega su prebačeni u bolnicu u Severnoj Mitrovici.

 

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.