KP: Pronađeno beživotno telo u selu Dren

policija žuta traka kp
Foto: Koha

Beživotno telo Srbina M.D. (1972) pronađeno je u selu Dren u opštini Leposavić, potvrdio je za KoSSev, portparol Kosovske policije za region Sever, poručnik Branislav Radović.

Mušakarac sa inicijalima M.D. (1968) prijavio je 26. aprila u 23:30 Kosovskoj policiji nestanak svog brata koga je poslednji put video istog dana u u 16 časova.

Patrola policijske stanice u Leposaviću je pretražujući teren, u selu Dren pronašla beživotno telo muškarca sa prostrelnom ranom u predelu grudi.

„Dana 27.aprila (juče) oko 9 sati ujutru u selu Dren, patrola Policijske stanice u Leposaviću pronašla je beživotno telo sa prostrelnom ranom u predelu grudi. Pored tela pronađena je automatska puška AK-47, dve kutije sa 30 metaka kalibra 7.62 mm i jedna čaura istog kalibra“ precizirao je Radović.

Mrtvozornik je konstatovao smrt. Uviđaj je izvršila Regonalna istražna jedinica.

Kontaktiran je dežurni tužilac, koji nakon što je upoznat sa okolnostima slučaja, slučaj klasifikovao kao „sumnjiva smrt“.

Tužilac je naložio da telo preuzme odeljenje Sudske medicine iz Prištine radi obdukcije, dodao je Radović.

Istraga se nastavlja.

 Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.