KP: Privođenja u Štrpcu i južnom delu Mitrovice; Teška krađa u Zubinom Potoku

Policija KBC
Foto: KoSSev

Privođenja u Štrpcu zbog nasilja u porodici, pronalazak lažnog novca u Južnoj Mitrovici i Gnjilanu i teška krađa u Zubinom Potoku – registrovani su u 24-časovnom izveštaju Kosovske policije.

U Štrpcu je uhapšen muškarac, koji se sumnjiči da je vršio nasilje u porodici i da je pretio svojoj supruzi. Izmereno mu je 0,96 promila alkohola, saopštila je policija.

Po nalogu tužioca, nakon saslušanja osumnjičeni je priveden.

Takođe, tokom jučerašnjeg dana zabeležena su i dva slučaja falsifikovanja novca, jedan u južnom delu Mitrovice a drugi u Gnjilanu.

U Južnoj Mitrovici, priveden je muškarac, nakon što je deponovao lažan novac u banku. Novčanica je zaplenjena, a osumnjičeni je odlukom tužioca pušten.

Slučaj ide u redovnu proceduru.

U Gnjilanu je žena prijavila da joj je kupac prilikom kupovine dao novčanicu od 100 evra za koji se sumnja da je falsifikovana.

Novčanica je zaplenjena a slučaj se istražuje.

U Zubinom Potoku je zabeležena teška krađa, tvrde iz policije.

Kako su naveli, muškarac je prijavio da su nepoznate osobe provalile u objekat i odatle ukrale novac u iznosu od oko 1.200 dinara.

Istraga je u toku.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.