KP: Pretnje u Zubinom Potoku i Gračanici, porodično nasilje u Severnoj Mitrovici

Kosovska policija
Foto: KoSSev

Tokom jučerašnjeg dana, Kosovskoj policiji prijavljena su dva slučaja pretnji, u Gračanici i Zubinom Potoku, kao i jedan slučaj nasilja u porodici u Severnoj Mitrovici.

Muškarac srpske nacionalnosti prijavio je juče u Gračanici da je dobio pretnje preko društvene mreže Fejsbuk od muškarca, takođe, srpske nacionalnosti. O ovom slučaju obavešten je nadležni tužilac i slučaj se dalje istražuje, navodi se u 24-časovnom policijskom izveštaju.

Kosovska policija, istog dana, registrovala je još jedan istovrsni slučaj koji je prijavio njihov kolega policijski službenik u Zubinom Potoku, saopštili su.

U izveštaju se navodi da je policijski službenik prijavio da je tokom obavljanja službene dužnosti – zaplene sumnjivog vozila, dobio telefonski poziv u kojem su mu upućene pretnje. I ovaj slučaj se dalje istražuje.

Pored toga, u kasnim večernjim časovima, u ulici Cara Dušana u Severnoj Mitrovici uhapšen je Srbin zato što je fizički nasrnuo na svog oca i naneo mu telesne povrede. Žrtva je poslata na lečenje, dok je okrivljenom, kako iz policije navode, koji je bio pod dejstvom alkohola, određen pritvor.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.