KP: Nasilje u porodici, pretnje, posedovanje narkotika

Ilustracija kosovska policija
Foto: KoSSev, Ilustracija

U Zubinom Potoku uhapšen je muškarac zbog nasilja u porodici, u severnom delu Mitrovice registrovan je slučaj pretnje, a u južnom, posedovanje narkotika, izvestila je Kosovska policija u svom 24-časovnom izveštaju.

U Zubinom Potoku je u utorak u večernjim satima, uhapšen muškarac koji se sumnjiči da je pod dejstvom alkohola, napao svoju majku. Ona je tom prilikom zadobila telesne povrede i medicinski je zbrinuta.

Slučaj je kvalifikovan kao „nasilje u porodici“, a odlukom tužioca osumnjičeni je zadržan.

U severnom delu Mitrovice, žena je prijavila Kosovskoj policiji da joj je suprug pretio.

U izveštaju Kosovske policije o ovom slučaju kaže se da nije zabeleženo hapšenje, te da po nalogu tužioca slučaj ide redovnom procedurom.

Ujedno, juče je jedinica za borbu protiv narkotika – Severna Mitrovica, izvršila pretres kuće dvojice muškaraca u jednoj ulici u južnom delu Mitrovice.

Pronađeno je i oduzeto nekoliko paketa opojne supstance za koju se sumnja da je marihuana, ukupne težine 19,4 grama, 80 kesica za pakovanje, digitalna vaga i novac u iznosu od 154 evra.

Po nalogu tužioca, osumnjičeni su pušteni i slučaj ide redovnim postupkom.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.