KP: Nasilje u porodici, ilegalni prelazak i posedovanje narkotika

Ilustracija kosovska policija
Foto: KoSSev, Ilustracija

Tokom jučerašnjeg dana, registrovan je slučaj nasilja u porodici u Gnjilanu, ilegalni prelazak u Leposaviću i slučaj posedovanja narkotika na prelazu Vrbnica, navodi se u 24-časovnom izvešaju Kosovske policije.

Juče je u Gnjilanu Kosovskoj policiji prijavljen slučaj nasilja u porodici. Nešto posle podneva žena je prijavila da ju je muškarac nakon spora fizički napao. Žrtvi je ukazana medicinska pomoć i ona je kasnije otpuštena kući.

Odlukom nadležnog tužioca osumnjičenom muškarcu je određen 48-časovni pritvor.

Posla je imala i policija na prelazima.

Na prelazu Vrbnica, odnosno Morina, između Kosova i Albanije, pripadnici Kosovske policije uhapsili su muškarca i ženu zbog posedovanja narkotika.

Tokom kontrole vozila kod njih su pronađene najlonske vrećice sa marihuanom, ukupne težine 5,27 grama, pakovanje rizli i pola cigarete koja je bila napunjena marihuanom.

Odlukom nadležnog tužioca, osumnjičeni su nakon saslušanja pušteni na slobodu.

S druge strane, juče je u Leposaviću, u jutarnjim časovima patrola zaustavila vozilo kojim je upravljao muškarac za kojeg se sumnja da je ilegalno ušao na Kosovo. Tokom kontrole vozila službenici policije su pronašli plastični materijal bez propratne dokumentacije.

Automobil je konfiskovan osumnjičenom muškarcu, a povodom ovog slučaja pokrenut je postupak.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.