KP: Krađa i fizički obračun u Leposaviću

Ilustracija kosovska policija
Foto: KoSSev, Ilustracija

Kosovska policija saopštila je danas da je tokom jučerašnjeg dana u Leposaviću prijavljena krađa, kao i fizički obračun između dvojice muškaraca.

U Leposaviću je juče u 10:45 muškarac prijavio policiji da su nepoznate osobe primenom sile ušle u njegov stan odakle su odnele novac.

Na mesto događaja izašle su policijske jedinice, a slučaj se istražuje.

Tokom jučerašnjeg dana u Leposaviću je takođe prijavljeno da je osumnjičeni muškarac nakon nesporazuma fizički napao drugog muškarca.

Slučaj se istražuje, navodi Kosovska policija.

Policija je u današnjem 24-časovnom izveštaju potvrdila da je juče sprovedena akcija u selu Borova kod Leposavića, gde je u jednoj kući, nakon pretresa pronađeno i konfiskovano – 3 minobacača, 2 ručne bombe M75, 2 automatske puške AK 47, ali i 259 metaka (7.62 mm), 45 metaka (7.65 mm), 2 vojne radio baze i 2 druge radiobaze.

Minobacače i ručne granate uklonile su jedinice Kosovske policije za deminiranje, navodi se u saopštenju. Više o ovom slučaju čitajte ovde.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.