Kosovska Mitrovica: Obijena prodavnica zdrave hrane

kosvska policija

Prodavnica zdrave hrane koja se nalazi u Čika Jovinoj ulici u Kosovkoj Mitrovici obijena je sinoć i iz nje je ukradeno oko 60 evra. Kosovska policija je slučaj zavela kao teška krađa.

Krađa je prijavljena policiji sinoć u 21:45, nakon što je vlasnica lokala u kom se nalazi prodavnica zdrave hrane, u prolazu primetila da su vrata obijena, potvrdio je za KoSSev zamenik Kosovske policije za region Sever, Besim Hoti.

Iz kase je, po njenoj prijavi, uzeto 7.000 dinara, oko 60 evra, a lokal je zaključala prodavačica oko 20 časova sinoć, nakon završetka smene.

„Po dolasku na lice mesta Kosovska policija je primetila da su vrata otvorena uz pomoć sile. Sumnja se da je, za sada nepoznato lice, tvrdim predmetom otvorilo ta vrata.“

O učinjenom krivičnom delu obavešten je tužilac, a isto je klasifikovano kao teška krađa. Predmet je stavljen u redovnu proceduru.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.