Kosovska Mitrovica: Kamenovana kuća tašte ubijenog Olivera Ivanovića

11:00 – Marina Ivanović: Poruka koja unosi zebnju, nemir i strah

U međuvremenu, Novosti su javile da je kamenovana kuća Ivanovićeve prve supruge. Ovaj list prenosi i izjavu Marine Ivanović.

"Mama i brat su bili budni kada se napad desio, ali su pomislili da je u pitanju neka flaša iz kafića koji se nalazi preko puta nas. Tek uveče, kada sam došla da uzmem neke svoje stvari iz sobe, videli smo da je polomljen prozor. U sobi smo pronašli i veliki kamen, kojim je ovaj napad učinjen, što jasno govori da je reč o smišljenom delu," rekla je za Novosti Marina Ivanović.

Ona je istakla da je uverena da "ovo nije slučajnost, imajući u vidu situaciju koja se dešavala prethodnih dana", i "sigurna je da im je ovim napadom poslata određena poruka koja unosi zebnju, nemir i strah".

10:10 – Kosovska Mitrovica: Kamenovana kuća tašte ubijenog Olivera Ivanovića?

Muškarac srpske nacionalnosti prijavio je da su nepoznata lica polomila staklo na njegovoj kući u ulici Sutjeska u Kosovskoj Mitrovici, saopštila je Kosovska policija. 

Slučaj je prijavljen sinoć, sat vremena posle ponoći, a na licu mesta, kako dodaju iz KP-a, pronađen je kamen za koji se sumnja da je korišćen u ovom slučaju.

TV Most iz Zvečana sinoć je javila da je u pitanju kuća Nadežde Cvetnić. Informaciju je TV Most dobila od Nadeždine ćerke Marine Ivanović, koja je rekla da su joj majka i brat uplašeni, jer, prenosi Most, ne znaju šta je motiv napada. 

U kući u trenutku napada bili su Nadežda i njen sin Branimir, prenela je takođe TV Most.

Nadežda Cvetnić je bivša tašta ubijenog Olivera Ivanovića. Marina Ivanović je prva supruga Olivera Ivanovića sa kojom on ima trojicu sinova, a kuća koja je kamenovana nalazi se u neposrednoj blizini mesta gde je ubijen Oliver Ivanović. 

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.