Kosovska Mitrovica i Zvečan: Policija pretresla 3 lokacije, dvoje privedeno

11:15 – Posle pretresa dvoje privedeno 

Tokom jutrošnje akcije Direkcije policije Mitrovice Sever privedena su dva lica, a očekuje se da se treće lice javi policijskoj stanici kako bi dalo izjavu, potvrdio je za KoSSev zamenik komandira KP-a za region Sever, Besim Hoti.

„Dva lica privedena su zbog sumnje da su uključena u više krivičnih dela, što će se utvrđivati u daljoj istrazi,“ dodao je Hoti i objasnio da će se pronađeni dokazi koristiti upravo u daljoj istrazi.

07:44 – Kosovska Mitrovica i Zvečan: Policija pretresa tri lokacije

Kosovska policija od jutros vrši pretrese na tri lokacije na Severu – u Bošnjačkoj mahali u Severnoj Mitrovici, u zgradi Frukte u glavnoj mitrovičkoj ulici i selu Sendo u opštini Zvečan, potvrđeno je za KoSSev u KP-u za region Sever.

„Kompletnu akciju sprovodi Regionalna direkcija Mitrovica Sever. Pretres se vrši u skladu sa sudskom naredbom. Operacije su još uvek u toku,“ rekao je u izjavi za KoSSev zamenik komandira Kosovske policije za region sever, Besim Hoti, navevši da će više informacija o rezultatima imati nakon što akcija i bude završena.

Pretres koji se vrši u zgradi Frukte, u kojoj su inače i prostorije redakcije KoSSev portala, sprovodi se u jednom od stanova. Ispred zgrade parkirana su vozila policije, vidljivi su i naoružani policajci, a pojedini nose i fantomke. Prema rečima stanara zgrade, pretres je započet rano jutros, nešto posle pet časova. Većinu je probudila jaka buka.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.